információ

Nálunk megtalálod, amit keresel! Számos gyártó termékeivel foglalkozunk: kínálatunk rendkívül széles mind a felhasznált alapanyagokban, a felületekben, de az árakban is. A kedvező ár/érték arányú bútoroktól a minden igényt kielégítő prémium termékekig minden megtalálható kínálatunkban. Néhány terméket azonnal, készletről tudunk szállítani, de a termékek többségét rendelésre szállítjuk. Ez utóbbiaknál a szállítási idő általában 2-6 hét. Igény esetén a gyári raktárkészlet függvényében lehetőség van soron kívüli szállításra is. Ilyenkor akár pár napon belül megérkezhet a rendelés. Természetesen ebben az esetben számolni kell némi plusz költséggel!

Vásárlóink visszajelzése alapján elmondhatjuk, hogy az általunk leszállított bútorok élőben legalább olyan jól néznek ki, mint a katalógusokban vagy a fényképeken!

Élőben is meg szeretnéd nézni? Majdnem minden gyártótól van kiállított darabunk üzletünkben!

Árak? Sajnos ezeket egyenlőre nem látod az oldalon. Kérlek hívj! A egyszerűbb kiságyak 60e Ft-tól indulnak, a komolyabbak 150e Ft-tól. A gyerekágyak 120e Ft-tól, a Lifetime kiságyak 160e Ft-tól. Ha a www.bababoo.hu weboldalon rákeresel a bútor nevére, akkor egy részét megtalálod az aktuális árakkal.

Megtetszett valamelyik bútor? Keress bennünket bizalommal!